majathedestroyer

Bitterclaudia.

Kategori: Allmänt

Hello. Tänkte skriva ett inlägg men jag kollar på orange is the new black samtidigt och blir så jävla arg så att jag inte kan koncentrera mig. HATAR Healy så överjävla asmycket. Känns som att jag typ missade hur hemsk han är första gången jag såg det. Hatar pornstache också. Fast världens bästa serie dock. Gud den är så bra. 

Oh well. Vet inte riktigt vad jag skulle säga med det här inlägget. Hade en bra söndag igår. Var först på rusta med familjet. Fastande i och blev antastad av en massagefåtölj. Låg raklång med mina ben fastklämda och min rumpa masserad medan folk gick förbi i typ en kvart, innan Olle kom förbi och ba Maja det finns en off-knapp. Jag ba ok. 
Sen åkte jag hem till cris och Jeffrey. Vi skulle ha filmkväll med hippietema. Slutade med att vi spelade poker (OCH JAG VANN BITCHES). Eller Cristian hade fler marker kvar än jag, men tydligen vann jag ändå. Fair and square. Typ. Fattar knappt spelet i alla fall. Är ändå bäst. Go me. Sen drog vi fram en megamadrass och somnade till across the universe. Den filmen är också så jävelns bra. Och trippy. 

Nu ska jag äta äpple och plugga. 



Adios.