majathedestroyer

The fascinating life of me.

Kategori: Allmänt

Hello my tusen bloggläsare. 
I tisdags hämtade Alba upp mig och så åkte vi ut och badade. Var så himla mysigt och jag blir så himla taggad på att skaffa körkort. Vill. Ha. Det. Nu. Vi hängde, åt de jordgubbar som jag ännu inte hade mosat och lyssnade på hennes blandskiva från 2006. Alltså. Haha.
 
Igår badade jag och järngänget igen. Tog ett år ungefär att hitta till ensjön (fast att det är ganska bra skyltat om en bara är uppmärksam..), stannade i kanske en halvtimme, timme, sen drog vi hem till Sonja. 
Tanken var att vi skulle se the Great Gatsby, men det slutade med En Prinsessas Dagbok och Pitch Perfect. Nice alltså. Gillar de brudarna. Frida och Sonja lagade mat och jag ba älskar när folk lagar mat. Åt mig. Alltså det kan ju säkert vara roligt att laga mat, om man har tid, inspiration (kunskap) och är flera. Men det är banne mig tråkigt. Och jag är dålig. Men practice makes perfect och blabla.  
Vaknade imorse när det bara var jag och Frida kvar, resten hade åkt och jag var så sjukt sliten. Fattar inte. Kände mig råbakis fast att det vildaste jag gjorde igår var att äta en halv påse ostbågar. Själv, ska tilläggas.
 
Vill dock se gatsby nån gång. Hoppas att den går på utebion i sommar. Mmmm utebio <333 
Andra filmer jag vill se: 
- 10 things I hate about you. Heter den va? Har aldrig sett klart den. 
- Gilbert Grape. Pinsamt. 
- The Perks of Being a Wallflower. 
- Kyss mig. Har sett lite. Inte mycket. Lite. 
- Twin Peaks. Inser att detta är en serie. Men ändå. Vill se klart det så himla mycket!!!!!
 
Idag har jag haft körlektion, gått sönder lite inombords över mitt, antagligen föralltid, icke extisterande körkort. Kul. Köpte dock ett "roligt" kortspel så att jag nu kan "leka" mig fram till ett godkänt teoriprov. ........................ Let me tell u, det var inte så jäkla roligt alltså. Kanske om man är två dock. Spelet beskrevs också som ett "roligt familjespel".... I THINK NOT!!! Tvivlar starkt på att någon kommer vilja spela det här med mig, bara för att det "kul". 
mitt annorlunda och roliga spel : ) 
 
Mötte Ida på stan, åt frukost (mm healthy me) på Lindahls och hon försökte lära mig dricka kaffe. Nån gång, när jag inte är sju år längre, ska jag lära mig dricka te och kaffe och sluta dricka o'boy. 
Sen blev det ett väldigt drama när vi fick ringa ambulans åt en kvinna som ramlade in i en vägg. Så himla obehagligt. Det var dock ingen större fara, förutom att hon var kraftigt berusad, verkade det rätt lugnt. Hon frågade mig dock om jag var en "såndär fotomodell". Jag ba wow gurl u ok? Sen kom ambulansän. 
 
 
Japp. Men det är typ det här jag gör om dagarna. Såatte. Förlåt för så skrämmande tråkiga blogginlägg, men så äre. Och dä. 
Men på måndag i alla fall, då drar jag härifrån ett par dagar. 
 
Men .. hejdå osv.. 
 
 
PS!!!!
Det här: Så. Jävla. Roligt. Det är så mycket jag så att jag nästan skäms. 
 
When someone asks me for the time: 
 
 
 
 
//Maja, top blogger, part of the secret life of the swedish teenager, queen of blogs and summer and life and so on. 
 
Och fotomodell