majathedestroyer

Touch of Africa.

Kategori: Allmänt

Hej. Var ju ett tag sen, vet att ni tre bloggläsare säkert har saknat mig. Nån gång ska jag uppdatera om mitt väldigt intressanta liv men inte nu. 
Ikväll har jag varit på konsert. Det var star for life, fast i mindre format. Touch of Africa. För er som inte vet så är Star for Life en organistation som jobbar med att stärka ungdomars självkänsla och att informera om hiv/aids osv. Har sin grund i Sydafrika. Så Star choir, fem personer från Sydafrika var där och sjöng och dansade tillsammans med sörpings musikklasser, de geer och massa andra. 
Så. Jävla. Bra. Minst lika bra som förra året. 
Jag blev så sjukt tagen. Första låten fick publiken sjunga och dansa med och jag kunde inte för jag satt på min stol och hulkgrät. Grät mig igenom hela föreställningen och tänkte bara jävla skit vad jag vill tillbaka till Afrika. 
Det är ju liksom sånt jag vill göra hela livet. Glömmer bort det ibland och jag vet inte hur jag ska lösa det. Men resten av mitt liv vill jag bara resa runt i hela världen och känna att jag gör nånting bra. Vill vara en del av nånting bra.
Älskar såna här grejer. En blir påmind om sina prioriteringar och hur små vissa grejer verkligen är i förhållande till andra. 
 
Men ah. Hur ska en hinna med allting. Jag vill ju göra allt. Jag vill vara överallt och resa överallt och se allting och möta alla. 
Får ta ett litet steg i taget. 
Ska börja med att gå till mitt jobb imorgon och där kommer jag möta massor med människor. Älskar mitt jobb. Även om människor är så jävulskt otrevliga ibland så vet jag ändå att jag gör nånting bra. Vilket är skönt. 
Men snart ska jag iväg. Och efter det ska jag dit, sen dit, sen dit och sen tillbaka dit. 
 
Livet hörni. 
 
Nä nu vet jag inte riktigt vad mer jag ska skriva. Hörs.