majathedestroyer

Santa Baby

Kategori: Allmänt

Ledsen för dessa otaliga posebilder på mig... LOL SKOJA XD får inte nog av mig själv.
 
Ringde och klagade inför Sonja förut om min borttappade julkänsla. Men nu, några timmar senare är den här igen. Behövdes bara lite julmusik, lite mys med mamma och mat så ba äre kul jul igen. (Förresten Maja, bästa listan som du har gjort. Den går på repeat här hemma). Julgranen är klädd och tänd och jag har suttit och myst med en julklapp från Sonjas familj, Haruki Murakamis IQ84. 
Det enda lilla minuset är att denna fashionfamilj (mina kussar alltså) endast har julgranspynt i SILVER. Vem har enbart i silver? I för sig är jag van vid julgranspynt som jag och resten av mina syskon skapat när vi var små, blandat med diverse ihopplock från olika tidpunkter och glitter slängt lite hursom över granen. Men det blir bannä mä fint. 
Jaja. Nu ska jag kolla på Jul med Ernst. Mest för att min diktatorkusse strikt sa att jag inte fick, för att han inte gillar Ernst. MEN F U GUSTAV NU TÄNKER JAG KOLLA PÅ ERNST OCH JAG TÄNKER TYCKA ATT DET ÄR ASMYSIGT!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Okej, men förutom den lilla anekdoten så är det mysigt här. Mamma och Gustav stökar i köket, mormor och morfar löser korsord (nu började mormor liksom jag, kolla på Ernst i ren protest) och jag sitter här i schönaste fåtöljen. Än ligger inga julklappar under julgranen, för att mormor tyckte att det var för tidigt att lägga dit dem nu. Men det ska vi ha omröstning om snart. 
Nu är det snö här också! Snöoväder. Det är så mysigttttt alltinnnggggg. Ska skriva rim på julklapparna snart också. Det är kul. KUL att rimma. 
Längtar efter mina syskon. Hann inte rimma på deras julklappar. 
Längtar efter mina bästisar också. Tänk att nästa år kommer jag fira jul i Berlin. Ser fram emot det så mycket. Vill fixa julkort, baka pepparkakshus, rulla köttbullar och griljera julskinka. Kommer dock inte ha råd till detta. Yolo.
Alltså GUD det är ju julafton i Nya Zeeland nu!!! GOD JUL HEDVIG!! Inte för att du vaknat än men snart så. GOD JUL! <3 <3 <3 <3 <3
 
I fredags var det mysigaste dagen alltså. Försov mig och missade julavslutningen i kyrkan men kom lagom till lärarnas uppläsning av Tove Janssons Granen. Vidare hem till Stjärnan och Julia och där vankades julklappspel. Spelade sjukt länge och högljutt och jag vann ansiktssmycken och tre kindertomtar. Sen kom det alla fasat inför, första sprutan med Twinrix. Började gråta såklart och det gjorde svinont men gick bra. Klara höll mig i handen, Gulleklara. Efter lite drama kramades vi hejdå och jag, Frida, Linda och Sonja for hem till sistnämnda. Bakade pizza och drack vin. Maja kom och vi åt massa chips och popcorn och kollade på film och pratade. Överlevde trots domedagshoten. Blev tvärtemot en väldigt lyckad och mysig dag med bästa folket. 
Snygg kompis min. 
 
 
Pappa pratar i telefon med Ida och tydligen har det gått nån huvudsäkring hemma hos oss så allt är helt dött och svart. Jobbigt. Jåbbit. 
 
Snart kommer det en liten hund hit och jak länktar så myckä. 
 
Långt och lustigt inlägg. MEN SÅ KAN DET BLI!!!!!!!!!!!
Ses imorgon och då är det Julafton.