majathedestroyer

bagheera och frida

Kategori: Allmänt

Ba droppar lite bilder från allas vårt london. 
Två bilder jag råkat smygfota på mig själv = the ugly truth = KUL.
Lindas och mitt skivomslag. 
Just me casually posing in my webcam
LOOOOOOOOOOOOL. just me casually posing in my webcam. Snälla Frida om du ser detta - säg inte att jag tappat det!!! jag har inte tappat det. 
Avslutar med en bild jag smygfotade på linda. Hehe. Som hämnd för att hon facerapear mig hela tiden. Klen hämnd men ändå.
 
Linda har inte hållt käften på hela morgonen. Hon bara fulsjunger och pratar med dialekt hela tiden. God. Fast det är ju mest kul liksom, jag är ju likadan. Hehe.
Nu ska vi snart in till en park och parka, som en gör i parker. Kan skriva mer nån annan dag, orkar inte riktigt. 
 
 
Men most important of today:
What? Varför hamnade den upp och ner?
Anyway.
GRATTIS FRIDOLF PÅ DIN FÖDELSEDAG!!! She 20, that crazy. 
Önskar så mycket att jag kunde vara i Svea idag. Vill också vara hemma hos dig och fira. Kan inte fatta att jag lärde känna dig när jag fortfarande var femton. I fyra år har vi känt varandra nu! Det är så sjukt bara det. Jag är så glad för det dock. You ma best friend. Är så glad att jag kom till rätt klass, till rätt gäng, och att jag nu har vänner jag inte kan tänka mig att leva utan. Du är så otroligt smart, rolig och bra Fridan, och du har lärt  ch gett mig så himla mycket. Jag är så glad att jag har dig och alla andra, utan din påverkan hade jag ju inte varit den jag är idag liksom. Vilken tur att du vill vara kompis med mig så att jag kan vara kompis med dig!! Hoppas att jag får ha kvar dig hela livet, så att du kan fortfarande ge mig tough love (som på balkongen i sthlm lol) och jag kan fortsätta var sappy (som alltid lol). Tack för dig, älskar dig kompisen. 
 
Hehe okej, förlåt för den jättecheesiga texten men det är faktiskt din födelsedag och jag är inte där. Så tycker att det ger mig dubbelrätt att vara blödig nu. Just embrace the cheesy.
 
 
HEJDÅ!!!