majathedestroyer

Ken Ringmuskel

Kategori: Allmänt

This is ma bästa kompis Maja. 
 
Skriver ju aldrig här längre. Vet inte varför riktigt, mer än att jag aldrig har nåt intressant att säga. Det händer ju liksom inget vidare spännande i mitt liv. I veckan har jag tränat. Imorse var jag hundvakt. Dvs jag tjänade tvåhundra på världens lättaste jobb som jag själv lätt skulle kunna betala för att få göra. Cuz u know i love dogs. 
 
Annars umgås jag mest med Maja. Världens smartaste, snällaste, roligaste Maja. På söndag flyttar hon till England och jag är jätteglad för hennes skull. Hoppas att jag kan hälsa på henne snart. 
Men det kommer bli tomt utan henne. Har träffat Maja nästan varje dag och ändå blir jag inte trött på 'na. She's the bomb. Få människor som jag kan prata så mycket med, om whatever. Känner mig så trygg med. Ha allt från djupa diskussioner till att inte kunna sluta skratta åt Ken Ringmuskel. Hehehe. 
På fredag ska vi säga hejdå och jag pallar. inte. riktigt. Fast jag kommer göra det sen, är bara lite neråt nu. Plus att vi ses rätt snart igen och England är ju i alla fall bättre än Kenya. 
Menmen. Gud tänkte inte att det här skulle bli så cheesy. Men whatevs. Älskar dig så himla mycket min Maja och kommer bli lite halv utan dig <3 <3 <3 <3 <3
 
hehe skoja. det är ju lungan!
(NEJ SKOJA INTE MAJA VEM SKA KOLLA PÅ TWIN PEAKS MED MIG OCH VEM SKA DRICKA ÖL MED MIG OCH VEM SKA KLAGA ÖVER BRIST PÅ *** I DET HÄR LIVET OCH VEM SKA BYTA FÄRG PÅ GARNET PÅ MIN STICKNING OCH VEM SKA DANSA FULT MED MIG KOMMER DU IHÅG NÄR VI GICK UT OCH DANSADE SÅ JÄVLA FULT OCH HADE JÄTTEROLIGT OCH FICK MASSA VIN OCH KOMMER DU IHÅG NÄR VI DÄCKADE I CRISTIANS SÄNG OCH TILL VEM SKA JAG SNAPCHATTA KLIPPET PÅ JESS OCH NICK (dig för snapchat och internet finns i england) MEN FRAMFÖRALLT VEM SKA GÖRA DE KALLA NÄTTERNA LITE VARMARE HAHAH JAG SKOJA DET JAG TÄNKTE SKRIVA VA VEM SKA SÄGA SAKER SOM KEN RINGMUSKEL!?!?!? VA?!? VA?!???????)
 
 
MEN Linda kommer hem imorgon <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 dis makes me veri happi. har saknat henne så mycket!!!! Så att det känns rätt skönt och dä, att linda kommer. lindyhoppet <3 ni vet *när gud stänger en dörr öppnar han ett fönster* :') dvs maja och linda är dörren och fönstret.
 
jahopp. tänkte att jag skulle skriva mycket mer än det här men nej!!!!! jag!! vill!! inte!!
 
hejdå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
im gon go cry now
 
 
skoja!!!!!!!!!!!